Igualada HC 7 – Maheco Cerdanyola CH Femení 8

Èpica!

El Cerdanyola CH aconseguia una soferta i extenuant victòria, per 7 a 8, a la sempre complicada pista del Igualada. Les verd i blanques van comptar amb la baixa de la Laia Salicrú que va ser operada d’un quist al peu, però també va ser el retorn a l’equip de la Marina Garriga.

El partit va ser un clar reflex de l’esperit de lluita i compromís d’aquest equip. El Cerdanyola va aconseguir quallar una gran primera meitat, la qual finalitzaria amb el resultat d’1 a 3.

A la represa, el Cerdanyola patiria un important contratemps amb una lesió inoportuna de Yolanda Font. Yolanda Font va seguir jugant, però va haver d’alternar la pista amb la banqueta degut a les molèsties.

Aquest contratemps va descentrar una mica l’equip, el qual va veure com el Igualada es col·locava 7 a 5 al marcador. Però res estava decidit i les cerdanyolenques van treure forces d’allà on no n’hi ha, fins donar la volta al marcador amb el 7-8, com a resultat final.

FITXA TÈCNICA:

Igualada Hoquei Club: 33-Teresa Bernadas, 2-Elba Garreta, 4-Vanessa Osorio , 5-Maria Díez, 6-Carla Callejas, 7-Aída Vera, 9-Anna Gil, 10-Raquel Bernadas, 11-Susana Pandavenes, 99-Laura Balaguer. Ent. Juan Antonio González.

Cerdanyola Club Hoquei: 48-Ivet Soler, 1-Marina Garriga, 2-Vanessa Daribo, 3-Anna Espriu, 5-Yolanda Font, 7-Laia Ruiz, 8-Adriana Gutiérrez. Ent. José Emilio Borregán.

Gols:

Igualada HC: Elba Garreta, 2 gols; Maria Díez, 4 gols; Anna Gil, 1 gol; Raquel Bernadas, 1 gol.

Cerdanyola CH: Vanessa Daribo, 3 gols; Yolanda Font, 1 gol; Adriana Gutiérrez: 4 gols.

Col·legiat: González González I.

Incidències pel Igualada HC:
Faltes comeses: 12
Targetes mostrades: Raquel Bernadas: 1 blava.

Incidències pel Cerdanyola CH Femení:
Faltes comeses: 6
Targetes mostrades: cap

Pavelló: Poliesportiu Municipal de Les Comes.

Corresponsals a Igualada: Antonio Piosa i Toni Pujol.

Deixa un comentari