Nac.Cat. Masculí | HC Sant Just 2-0 Cerdanyola CH

foto-8

H.C. SANT JUST:  Iñaki Ojanguren, Llorenç Miquel, Carles Torner, David Candami i Alex Sánchez, cinc inicial, Guillem Cuadrado, Pau Vilá, Sergi Bastardas i Roger Claverol.

CERDANYOLA C.H.: Pere A. Martínez, Noel Río i Martín Moreno, Joan Aranda i Marc Zanon, cinc inicial, Jorge Rivero, Marc García, Marc Rojo, Arnau Rodríguez i Marcos Cabrera.

Bon partit entre dos equips molt igualats en la classificació, jugat sense especular, obert fins al final i que va guanyar els de Sant Just perquè van ser mes efectius en les seves oportunitats.
No hi va haver gols a la primera part, i a la segona l’equip local va saber aprofitar les seves ocasions i en el minut 3 el jugador Carles Torner de falta directa per acumulació, va posar 1 a 0 al marcador. El Sarda en cap moment va perdre la cara del partit, però la sort no estava de la seva part.

foto-5
Noel en el minut 10 de la primera part havia enviat d’un fort tir la bola al travesser, botant sobre la línia sense arribar a entrar i Martín Moreno al minut 8 de la segona part no va poder transformar un clar penal assenyalat sobre Noel per la bona intervenció del porter local.
Estava clar que no era el dia dels verd-i-blancs, i en el minut 17 el jugador Alex Sánchez llança un tir que Pere Anton tenia ben cobert però la mala fortuna va fer que rebotés en un defensa i acabés dins la porteria. Era el 2 a 0 definitiu.
Es va comptar, com és habitual, amb el suport incondicional de la flama.

foto-1-1
Pròxim partit a Can Xarau el dissabte dia 3 de Desembre a les 19:30 davant el Taradell, un rival difícil que es troba a la part alta de la classificació.

Segona part:

1 – 0     Minut 3           Carles Torner de falta directa

2 – 0     Minut 17         Alex Sánchez

 

José Río