Nac.Cat. Masculí | HC Piera 4-2 Cerdanyola CH

  05

H.C. PIERA:  Jaume Arnau, Eric Vives, Marc Muntané, Albert Gramunt i Josep Vilaseca, cinc inicial, Eudald Benet, Gerard Mitjans, Daniel Fernández, Ferran Bonastre i Alex Ferrer.

CERDANYOLA C.H.: Pere A. Martínez, Marc García, Joan Aranda, Jorge Rivero i Martín Moreno, cinc inicial, Noel Río, Pere López, Arnau Rodríguez i Marcos Cabrera.

Per poder explicar aquest partit, amb un comportament totalment correcte per part dels jugadors dels dos equips, cal tirar de nombres: Al Sarda li van ser sancionades en contra 3 faltes directes i 2 penals, i en favor un penal i una falta directa. Acumulades 19 faltes en contra i 10 a favor, encara que l’arbitre fes constar 11 en l’acta.

Va marcar en el minut 10 el Piera però Jorge Rivero en el minut 21 i Noel a falta d’1 van posar l’1 a 2 amb el que finalitzava la primera part.

04-1

La segona part va ser un festival de faltes i penals. Va marcar el Piera en els minuts 7 i 10 posant el 3 a 2. Quan faltava un minut Noel va estavellar una falta directa en el pal que hagués estat l’empat i en la següent jugada directa contra el Sarda que aprofita el Piera per posar el 4 a 2 definitiu.

José Río

02-1