Femení. Sub16 | Un batallador Cerdanyola, subcampió estatal

El femení sub16 del Cerdanyola Club d’Hoquei, es va proclamar ahir subcampió d’Espanya, després de caure a la tanda de penals enfront del CH Mataró 

A Galícia, les noies de José Emilio Borregán, van empatar a cinc un matx que van iniciar amb dos gols en contra. Amb l’empat a 5 final, els penals, en una llarga tanda amb gran protagonisme de les porteres, van establir un 2-3 final favorable a les del Maresme.

El conjunt mataroní va dominar el primer temps. En una contra, Aina Florenza va avançar les grogues. Aina Lleonart, de cara a porteria, faria el segon. Tot i el bon paper de Mariona Hernández a la porteria del club degà, Florenza novament, ja a la represa, establia el 3-0. Amb tot, el Sarda es va saber refer, i Paula Molina feia el 3-1. 

Imatge de les subcampiones // Marta Cuenca

A partir del minut vint-i-vuit el Cerdanyola CH va iniciar ‘l’operació remuntada’. Txell Gimeno va fer el 3-2. Tot seguit, disposava d’un penal. Malauradament pels interessos vallesans, aquest era detingut per la portera del Mataró Júlia Baldrich. L’habitual del primer equip de Carles Marín, Joana Xicota feia el 3-3. 

En un tram final frenètic, Ester Anglas feia el 4-3, i Andrea Massons el 4-4. D’aquí passaríem a una pròrroga amb tant sols dos gols, un per equip. Txell Gimeno, que signava un doblet, feia el 5-4. El conjunt vallesà defensà de primera tot el temps extra, però la murri Aina Florenza, s’anotava un triplet golejador amb el 5-5. Als penals el Mataró va disposar d’un gol més, que li permeté revalidar el títol, mentre que les protagonistes foren les porteres. Mariona Hernández, per indisposició, va ser atesa en diverses ocasions. Amb tot, la portera cerdanyolenca va signar una gran tanda, igual que la seva compatriota del Mataró. Podeu veure el partit sencer al portal YouTube GaliciaNHockey .