Ens adaptem i reivindiquem la importància de l’esport

Un entrenament a la pista de la Boina. FOTO: Mónica García

Des del Cerdanyola Club d’Hoquei ens hem adaptat a les noves restriccions del Procicat davant l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta setmana, els entrenaments s’han traslladat a les pistes exteriors de Can Xarau, on està permesa la pràctica esportiva.

Mentre les competicions segueixen aturades, volem mantenir l’activitat del Cerdanyola CH i garantir que els nostres esportistes poden seguir practicant esport i estant en contacte amb els seus equips. Malauradament, la pandèmia empitjora i les restriccions ens han obligat ha readaptat l’organització dels entrenaments i a perdre els esportistes que viuen fora de Cerdanyola del Vallès.

Els equips tècnics i de coordinació del club han dedicat molts esforços per causar el mínim impacte en els entrenaments, tenint en compte la reestructuració dels equips i el trasllat de tota l’activitat a les pistes exteriors. L’objectiu s’ha aconseguit i podem garantir totes les mesures de seguretat: grups bombolla tancats, ús de mascareta, presa de temperatura, reforç de la neteja i distància física entre els grups. 


L’esport també és salut

Aquest 9 de gener, la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’ ha convocat concentracions per protestar per les afectacions que les restriccions estan tenint en l’esport de base i amateur. Des del Cerdanyola CH ens adherim a la reivindicació, però no creiem convenient fer mobilitzacions d’aquest tipus tenint en compte la delicada situació sanitària que vivim. Tot i això, entenem que tothom pot exercir el seu dret a manifestació a títol propi.

La salut dels esportistes i membres del Cerdanyola CH és la nostra prioritat. Per aquest motiu, no hem deixat d’aplicar totes les mesures de seguretat que les autoritats han demanat i hem aconseguit no tenir focus de contagis. 

Entenem perfectament la necessitat de prendre mesures per frenar la pandèmia, però considerem que el Govern hauria de tenir més en compte els esforços que està fent el món de l’esport, i la fràgil situació econòmica d’un sector que ja estava tocat abans de la pandèmia. 

Volem veure que el Govern dona suport real a l’esport.
Volem que els clubs no morin i que els nens i nenes puguin seguir practicant esport.
Volem jugar amb seguretat perquè la salut és la nostra prioritat.
Volem que s’entengui que l’esport també és salut.