El Prebenjamí A subcampió de Barcelona

El Cerdanyola CH, subcampió territorial de Barcelona de categoria Prebenjamí al Prat de Llobregat

El Cerdanyola CH es va proclamar aquest passat cap de setmana subcampió territorial de Barcelona de categoria Prebenjamí al perdre a la tanda de faltes directes a la final celebrada al Prat de Llobregat.

La final va ser molt igualada a les tres parts, amb un 0-0 a la primera, un 1-0 a la segona pel Caldes i un 0-1 a la tercera pel Cerdanyola. Com que a la pròrroga no va haver-hi gols, el títol es va decidir a les faltes directes i el Caldes va estar més encertat que el seu rival.

El tercer lloc va ser per al Noia Freixenet A, que es va imposar al CP Vilanova A per 3-0, cinquè va ser el Vilafranca A, que va guanyar per 2-1 al Palau de Plegamans A, i setè el Sant Josep de Sant Sadurní C, que va derrotar el Vilanova C per 3-1. Dissabte, a la primera jornada del campionat, que va organitzar el Club Hoquei Prat, van quedar eliminats els tercers classificats dels quatre grups, que van compartir la novena posició final (Sant Cugat A, Voltregà A, Congrés A i Manlleu A).

Aquesta segona posició li dona el pase als Campionats de Catalunya a disputar els dies 17 i 18 a les instalaciones del GEIEG de Girona.