El Júnior es classifica per la Final de la Copa Federació

L’equip júnior s’ha classificat per disputar el proper diumenge la fase final de la Copa Federació, que es decidirà en la modalitat “Final Four” a la localitat de Tordera.

Per arribar fins aquí han hagut de superar dues eliminatòries de dos partits cadascuna els passats caps de setmana, que s’havien de sumar als partits dels dos equips sènior que també havien de disputar els mateixos jugadors.

El Cornellà i l’Arenys de Munt són els equips derrotats en les eliminatòries (5 a 5 i 9 a 3 en la primera; 5 a 3 i 6 a 7 en la segona). La veritat és que semblava missió impossible, però s’ha assolit.

Els resultats esportius podrien haver estat encara millors si no fos perquè els interessos d’aquest equip s’han hagut de subordinar al llarg de tota la temporada als dels dos equips sèniors. Les poques derrotes (i moltes de les victòries d’aquest equip) s’han produït en haver hagut de prescindir en els partits decisius de molts jugadors determinants per “decisió tècnica” i haver de comparèixer amb jugadors juvenils o sense suplents. En aquest sentit val la pena destacar la decisiva aportació del juvenil Pau Nebreda en el darrer partit (amb dos gols fantàstics) i l’esforç titànic de tots els jugadors per acabar tants partits jugant gairebé tots els 50 minuts sencers.

Ramón LH