El Infantil, classificat per les finals de la Copa Federació

L’equip infantil del Cerdanyola CH jugarà la Final Four de la Copa Federació, després de classificar-se segon al seu grup, i d’haver superat dues eliminatòries prèvies, davant el Vilassar A (global de 13 a 7) i aquesta darrera setmana, davant el Veri Bell-Lloc (global de 13 a 9).

Després d’una temporada difícil, en haver sofert la baixa prolongada per lesió d’un dels seus jugadors i la definitiva d’un altre, i per tant, haver d’encarar les diferents fases amb un equip curt d’efectius i de variants, els nostres jugadors han aconseguit reposar-se, i dirigits magistralment per en Bruno Afonso, i en un esforç d’equip brutal, on cadascú ha tingut la seva parcela de responsabilitat, han assolit les finals, a on s’hi anirà sense cap complexe i a per totes.

Tot i el resultats, no ha sigut empresa fàcil. El Vilassar, més fort físicament, va donar “guerra” fins a ben entrat el partit de tornada. No obstant, la excel·lent forma física dels nostres jugadors va jugar un paper vital, donat que el rival anava sense canvis, degut a una merescuda tarja vermella al partit d’anada.

El Bell-lloc, per la seva part, va imposar-se a l’anada per 6 gols a 4, amb un joc intens i molt ràpid, e intervencions milagroses del seu porter. A la tornada, però, el porter que va mostrar el seu millor nivell va ser el Pep, el nostre; els jugadors intensos i encertats, també van ser els del Cerdanyola, els David Gomez, Hector, Àlex, Gerard, Arnau i David Martin, imposant-se per 9 a 3, i donant un veritable espectàcle a una boina abarrotada de aficionats i curiosos,atraiguts per l’ambient.

Diumenge a Riudoms, a per totes i a emportar-nos la Copa. O si mes no, a oferir espectacle!

FORÇA SARDA!