CP Congrés 2 – Cerdanyola CH 3

Victòria d’alt voltatge.

Vital, tensa, soferta i treballada victòria del Cerdanyola CH, per 2 a 3 a una pista tan complicada com la del CP Congrés. Aquest resultat positiu referma la recuperació del Cerdanyola CH, en quan a millora de joc i resultats.

Conscients que, d’aquí fins a final de temporada, tot seran finals, des del primer minut els jugadors verd i blancs van sortir molt concentrats, sobretot en defensa. El primer temps va ser molt equilibrat, amb lleuger domini del conjunt barceloní. El Cerdanyola defenia molt bé, amb un Àlex Mañé incommensurable, però en atac faltaven ocasions clares.

Al minut 12, Àlex Mañé aturaria un penal i el refús posterior a Pep Pomé. I al minut 23, les coses podrien haver anat a pitjor. Noel Rio faria entrebancar amb l’stick a un jugador del Congrés i l’àrbitre el castigava amb falta directa i la blava. Ramon Bassols veuria com un inspirat Àlex Mañé li aturava el llançament.

El bon treball en defensa va donar els seus fruits. Al mateix minut 23, el Cerdanyola només havia comés 3 faltes i el Congrés va cometre la desena. Àlex López va aturar el llançament de la falta directa a Raul Castillo, però el mateix Raul agafaria el refús i batria per sobre a Àlex López. Calia defendre el 0-1 amb un jugador menys i fins al primer temps s’hi va arribar.

A la represa no va ser possible defendre la renda amb un jugador menys. Després d’un llançament de falta, Ferran Cusó, lliure de marcatge, empataria només començar.

Durant el segon temps, els verd i blancs van seguir amb el mateix rigor que el primer i l’equilibri entre els dos equips seguia patent. Això sí, el Cerdanyola ja creava algunes aproximacions certament perilloses. Seria en una contra, al minut 32, que arribaria l’1 a 2, mitjançant Raul Castillo.

Al Congrés li costava trencar la defensa verd i blanca i els ànims es van encendre al minut 40. Un suposat frec a frec, prop de l’àrea del Congrés, entre Adrià Parellada i Ramon Bassols, quan la bola encara estava a camp del Cerdanyola, esdevindria en un considerable cop d’stick, d’aquest últim, al clatell d’Adrià Parellada. Els dos jugadors serien expulsats amb vermella directa. En sortir de la pista van topar cara a cara provocant un moment de tensió a les banquetes.

De seguida va tornar la calma i el partit es va reprendre. Semblava que aquesta situació de confusió descentraria als jugadors del Cerdanyola. Raul Castillo va estavellar la segona falta directa acumulativa al pal, al minut 42. I al 43, Xavi Pont aconseguia l’empat a 2 pels locals. Van ser uns minuts de tensió màxima, el Congrés va estavellar dos llançaments consecutius al pal.

Res de tot això va fer immutar als jugadors del Cerdanyola que van seguir creient amb la victòria. Al minut 44, Marc Zanon desaprofitaria un penal. Al final, la fe es convertiria en realitat al minut 48. Jaime Calvo, tornaria a marcar desprès de la seva llarga lesió, en forma de falta directa. El 2 a 3 va desfermar el deliri del nombrós públic desplaçat des de Cerdanyola, sobretot a uns incansables seguidors de la Flama Verda, els quals no paren d’animar amb empenta i alegria, resultant el sisè jugador.

FITXA TÈCNICA:

Club Patí Congrés: 10-Àlex López, 3-Ferran Cusó, 4-Jordi Rubio, 5-Xavi Font, 6-Carlos Fernández -cinc inicial- 1-Quim Fandos, 2-Ramon Bassols, 7-Enric Ripoll, 9-Pep Pomé. Ent. José Luís Cacho.

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 6-Adrià Parellada, 7-Raul Castillo, 66-Marc Zanon i 2007-La Flama Verda -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 3-Oriol Piquet, 5-Jaime Calvo, 8-Bruno Afonso, 9-Noel Rio. Ent. Josep Maria Aranda.

Gols: 0-1 Raul Castillo, min. 23; 1-1 Ferran Cusó, min. 26; 1-2 Raul Castillo, min. 32; 2-2 Xavi Font, min. 43; 2-3 Jaime Calvo, min. 48.

Col·legiat: Joan Raset

Incidències pel CP Congrés:
Faltes comeses: 17
Targetes: Ramon Bassols: 1 vermella.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 7
Targetes: Noel Rio: 1 blava, Adrià Parellada: 1 vermella.

Pavelló: Municipal Francisco Calvo. Una cinquantena d’espectadors. Molta gent desplaçada des de Cerdanyola i una Flama Verda incansable van tenir una grata recompensa, malgrat la tensió viscuda.

El protagonista: Un fix d’aquesta secció és Àlex Mañé. La figura del porter, en hoquei patins és fonamental i Àlex es troba en estat de gràcia. Qui també s’està consolidant com un referent per l’equip és Raul Castillo, autor de dos gols i director d’orquestra. Fer èmfasi a Jaime Calvo que ha aconseguit marcar un gol, quatre partits després de la seva reaparició en escena.

L’anècdota: El partit va començar amb poc menys d’una hora i quart, degut a la prèvia disputa d’un partit d’hoquei línia de la Lliga Èlite, entre la AE Sant Andreu i Las Palmas de Gran Canaria, amb resultat de 4 a 6 a favor dels canaris.

També es va guardar un minut de silenci per la mort de Miquel Barrio, històric vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge. Des de la web oficial del Cerdanyola, ens sumem a les mostres de condol.

Proper partit: Cerdanyola CH Vs CP Caldes. Dissabte 12 de febrer del 2011, a les 20:00 hores, al Pavelló de Can Xarau.

Deixa un comentari