CP Alcobendas 3 – Cerdanyola CH 1

8_alcobendas1

Assignatura pendent: els últims segons.

Tot i fer un bon partit, tot i avançar-se al marcador, el Cerdanyola va acabar cedint als 12 segons finals, contra l’Alcobendas, per 3 a 1. És l’assignatura ós de les últimes temporades del primer equip del Cerdanyola Club Hoquei.

Els jugadors verd i blancs van sortir mentalitzats per aconseguir els tres punts i per això dominarien bona part del partit. Tant era així que Freddy Hinojal avançaria el Cerdanyola, al minut 16, després d’una jugada rocambolesca dins l’àrea de l’Alcobendas. El gol va ser molt protestat pels jugadors i pel públic madrileny, en considerar que hi havia hagut falta prèvia del Cerdanyola. Amb el 0-1, el pavelló de l’Alcobendas va començar a ser una olla a pressió pels àrbitres i aquests van acabar cedint amb el seu criteri. El Cerdanyola va saber aguantar les circumstàncies i seguia creant ocasions amb bones i treballades jugades d’aclarit, però el gol es feia pregar.

A la segona part, el Cerdanyola va apagar-se una mica, ja no va ser tant fluid com a la primera meitat, potser les polèmiques decisions arbitrals van minar la moral dels jugadors. David Ros podia haver ampliat distàncies si el seu llançament de falta directa no hagués anat al pal.

Lluís Tomàs semblava tenir el dia inspirat i va ser capaç d’aturar dues faltes directes i un penal força polèmics. Al minut 39, Álvaro Martínez aconseguia l’empat per l’equip madrileny.

David Montero va tenir l’oportunitat d’aconseguir els tres punts, però la seva jugada d’u contra u davant el porter no va acabar en gol.

Les circumstàncies anaven en contra del Cerdanyola. Quan l’empat a 1 podria ser un bon resultat, a 12 segons pel final, els àrbitres van decidir xiular penal una bola que rebotava al patí de Pol Carulla. Lluís Tomàs, que va fer el millor partit fins ara, no el va poder aturar. Amb el 2 a 1 de Carlos Cortijo, el Cerdanyola va buscar l’empat a la desesperada. Tant a la desesperada que Carlos Cortijo acabaria rematant una contra a falta de pocs segons i feia pujar el 3-1 definitiu.

El proper partit a Can Xarau és contra el San Antonio d’Iruña. Cal ajudar a l’equip per sortir del sotrac. Són tres punts vitals.

FITXA TÈCNICA:

Club Patín Alcobendas: 10-Carlos Rodríguez, 2-Manuel Sánchez, 3-Álvaro Martínez, 17-Moisés Escudero, 57-Carlos Cortijo -cinc inicial- 91-Marcos Pérez, 4-Víctor Jiménez, 5-Isaac González, 6-Eduardo Sanz, 7-Mario Martínez. Ent. Sergio Layunta

Cerdanyola Club Hoquei:
 10-Lluís Tomàs, 2-Pol Carulla, 7-Borja Ramon, 8-Freddy Hinojal, 9-David Ros -cinc inicial- 80-Lluís Nache, 3-David Montero, 5-Enric Ripoll, 6-Adrià Parellada, 55-Xavi Pastó. Ent. Climent Padrós.

Gols: 1-0 Freddy Hinojal, min.16; 1-1 Álvaro Martínez, min. 39; 2-1 Carlos Cartijo, min. 49; 3-1 Carlos Cartijo, min. 49.

Àrbitres: Iñigo López (Astúries) i Manuel Rodrigo (Galícia)

Incidències pel CP Alcobendas
Faltes comeses: 13
Targetes: Cap

Incidències pel Cerdanyola CH
Faltes comeses: 16
Targetes: David Ros: 1 blava

Pavelló: Polideportivo José Caballero. Poc més de tres quarts d’entrada.

El protagonista: A falta de gol, el porter a de ser el millor remei. Lluís Tomàs va ser un jugador força decisiu. Tot i no haver pogut evitar la derrota va aturar dues faltes directes i un penal. Ara cal arrodonir aquestes bones actuacions amb més encert de cara a porta.

L’anècdota: Semblava que hi havia una expedició de la Flama Verda decidida anar a Madrid, però per causes majors no van poder viatjar. És de lloar el sentiment d’aquests joves seguidors. Cal encoratjar-los i donar-los el màxim suport perquè no defalleixin. Esperem que sigui molta gent la que s’adhereixi a la seva iniciativa i puguin fer realitat desplaçaments com aquest.

Deixa un comentari