L’equip júnior del Cerdanyola CH, 3r classificat a la Copa Federació

En ocupar el primer lloc a la classificació del seu grup a la lliga, l’equip júnior del Cerdanyola CH va poder optar a disputar el títol de la Copa Federació. Prèviament s’havien de celebrar dues eliminatòries, la primera entre els equips que havien ocupat el 2n i el 3r. lloc a la classificació; llavors el Cerdanyola CH quedava exempt com a primer del seu grup. La segona eliminatòria va enfrontar el Cerdanyola CH als veïns del CH Barberà.

En superar aquesta eliminatòria per una diferència de 5 gols el Cerdanyola CH es va classificar per la “Final Four” de la Copa Federació, que van disputar el dia 13 de juny a la Seu d’Urgell, davant els equips d’Arenys de Munt, Sant Vicenç de Castellet i Lloret de Mar.

Una derrota amb el CH Castellet i una victòria sobre els d’Arenys de Munt va deixar el Cerdanyola al 3r lloc de la classificació final. Curiosament, el campió, el CH Lloret, havia estat el tercer classificat a la lliga al mateix grup del Cerdanyola CH, darrera del nostre equip júnior i del CH Barberà.

Ramón LH

Deixa un comentari