CH Mataró 5 – Cerdanyola CH 0

12_mataro4

Cúmul de despropòsits.

El dolorós resultat de 5-0, contra el Mataró, pot suscitar a múltiples conclusions, sobretot per aquells que no van estar al pavelló de Cirera. El que queda clar és que no es pot retreure l’actitud dels jugadors durant el partit. És va intentar, però res va sortir bé.

Ja de seguida, el Mataró va prendre el domini, encara que el Cerdanyola, amb les baixes de Xavi Pastó i Enric Ripoll que van veure el partit des de la grada, va sortir amb força i va disposar d’alguna tímida arribada a la porteria rival. Al minut 3, Marçal Giralt es plantava sol dins l’àrea verd i blanca i marcava l’1-0 a plaer pels locals. El Mataró es feia amb les regnes del partit i el Cerdanyola buscava sorprendre a la contra.

Als 11 minuts, Jordi Truyols es treia un xut llunyà que acabaria convertint-se en el 2-0, pels del Maresme. El Cerdanyola ho seguia provant. David Ros no tenia el dia i, al minut 12, va desaprofitar un penal. Després, David Montero va tenir una ocasió molt clara, en un u contra u davant Jordi Esteve que la va aturar. La impotència de la situació va fer una mala passada a David Montero, a només 25 segons per acabar la primera part, que veuria la blava per etzibar un petit cop de colze al seu defensor, per treure-se’l de sobre. Eric Florenza va llançar la falta directa que Lluís Tomàs va aturar.

El segon temps va seguir la mateixa dinàmica, el Cerdanyola volia, però no podia. Borja Ramon veuria la targeta blava per desconsideració a l’àrbitre i l’equip va quedar en inferioritat. David Ros va disposar d’una falta directa, al minut 36, quan el Mataró va arribar a les 10 faltes. La bola tocaria al pal, entraria a dins, però Jordi Esteve la trauria tant ràpid que l’àrbitre no percebria el gol. Dos minuts més tard, Borja Ramon va disposar d’un penal i li passaria una jugada calcada al David Ros, però la bola, aquest cop, no va entrar. Clar que pel cúmul de la mala sort, el refús del porter, Borja Ramon el va tornar a enviar al pal.

Si no n’hi havia prou amb el fred que feia, Adam Puig llençava una gerra d’aigua freda pel Cerdanyola amb el 3-0, al minut 39. Lluny de llençar la tovallola, els verd i blancs van buscar l’èpica, però no era el dia de les èpiques. Un minut més tard, Oriol Feliu destrossava la moral visitant amb el 4-0, amb una ràpida jugada. Amb aquest resultat, el Cerdanyola va arribar a les 10 faltes i Lluís Tomàs aturava la falta directa a Eric Florenza.

La maneta que ens donaria la bufetada definitiva vindria per part d’Eric Florenza, al minut 43. Acte seguit, Pol Carulla veuria la tercera blava del Cerdanyola per tallar una contra amb falta. La infracció també va suposar falta directa i, novament, Lluís Tomàs l’aturaria a Adam Puig. Freddy Hinojal va disposar d’un nou llançament de penal un minut més tard, que hauria pogut suposar el gol de l’honor, però Jordi Esteve també va aturar. El Mataró arribaria a la falta 15, restant de 3 segons per la conclusió. David Ros va provar la falta directa, però Jordi Esteve frustrar el gol de l’honor.

5-0 i el públic de Mataró va acabar corejant els àrbitres. Se suposa pel “bon” arbitratge que van rebre… Deixem a la lliure interpretació de cadascú d’aquest “bon” arbitratge…

FITXA TÈCNICA:

Club Hoquei Mataró: 10-Jordi Esteve, 5-Adam Puig, 6-Eric Florenza, 7-Oriol Feliu, 8-Marçal Giralt -cinc inicial- 1-Marc Pou, 4-Marc Gassó, 9-Jordi Truyols, 14-David Creixell, 15-Eric Serra. Ent. Joan Carles Vadillo.

Cerdanyola Club Hoquei: 80-Lluís Tomàs, 2-Pol Carulla, 3-David Montero, 8-Freddy Hinojal, 9-David Ros i la Flama Verda -cinc inicial- 10-Lluís Naché, 6-Adrià Parellada, 7-Borja Ramon, 17-Bruno Afonso. Ent. Climent Padrós.

Gols: 1-0 Marçal Giralt, min. 3; 2-0 Jordi Truyols, min. 11; 3-0 Adam Puig, min. 39; 4-0 Oriol Feliu, min. 40; 5-0 Eric Florenza, min. 43.

Col·legiats: Eloi Castellnou (Catalunya) i Josep Cornudella (Catalunya).

Incidències pel CH Mataró:
Faltes comeses: 15
Targetes: cap.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 10
Targetes: David Montero: 1 blava; Borja Ramon: 1 blava; Pol Carulla: 1 blava.

Pavelló: Municipal de Cirera. Bona entrada amb uns 150 espectadors. Va venir molta gent des de Cerdanyola amb la presència d’un grup nombrós de la Flama Verda.

El protagonista: Cal destacar al porter Jordi Esteve del Mataró que va fer un molt bon partit, aturant els penals, les faltes directes i tot el que li venia. Està clar que deixar la porteria a zero té molt mèrit amb les noves regles. Lluís Tomàs a pesar d’encaixar 5 gols, també va resoldre molt bé les jugades de pilota aturada. Però els veritables protagonistes van ser la Flama Verda, que malgrat el desplaçament, el fred i el resultat van animar en tot moment als jugadors del Cerdanyola.

L’anècdota: Per rematar-ho tot, una fuita d’aigua, que va deixar els lavabos del pavelló de Cirera amb un pam d’aigua, va treure pressió a l’aigua freda i en conseqüència els jugadors es van haver de dutxar amb l’aigua bullint perquè no es podia mesclar amb l’aigua freda. Un dia per esborrar…

12_mataro112_mataro212_mataro3

Deixa un comentari