23_vigo1

Amb la llei del mínim esforç.

Al Cerdanyola només li van caldre tres minuts per resoldre el partit, contra un Vigo Stick ultra defensiu que va posar-se 0-2 al marcador, fins acabar remuntant amb un 6 a 2 final.

Ja es preveia un partit estrany. El Vigo són els cuers destacats, només tenien un porter suplent i un recanvi a la banqueta, i venien a Can Xarau sense cap mena de pressió. El primer temps va ser de domini territorial pel conjunt verd i blanc, sobre tot a mesura que passava el temps. Amb uns gallecs tancats al darrera, les ocasions es feien suplicar.

El Vigo va arribar en contades ocasions per crear perill, però un llançament directe de falta amb barrera de Leonardo Adrián “Leo Tomba” va servir per avançar els visitants al minut 11.

Passava el temps, el Cerdanyola seguia dominant i el Vigo buscant sorprendre a la contra. L’ocasió més clara va ser al minut 23, quan David Ros va estavellar un penal al pal.

Amb el 0-1 i algun que altre badall finalitzava el primer temps. Sort de la Flama Verda que va donar la nota de ritme a l’entrada més pobre a Can Xarau de tota la temporada.

A la represa tots dos equips ja estaven molt carregats de faltes. No passarien ni dos minuts que els col·legiats xiulaven la desena falta del Cerdanyola. Leonardo Adrián “Leo Tomba” va transformar la falta directa i va començar a fer preocupar, amb el 0-2, el poc públic assistent.

Borja Ramon va fer sortir l’equip de “l’stand by”, dos minuts més tard. Una ràpida treta de falta des de la pròpia porteria va propiciar la contra que Borja batria a gol a l’u contra u.

El Vigo Stick encara va tenir alguna ocasió per sorprendre, però Lluís Tomàs es va mostrar encertat. La reacció definitiva verd i blanca va venir al minut 36, quan el Vigo va arribar a les 10 faltes. David Ros va llançar de xut la falta directa, aconseguint l’empat a dos.

Un minut més tard, Borja Ramon tornava anotar, culminat una contra. La remuntada era un fet, el Vigo ja no podia quedar-se tancat al darrera. Immediatament després, David Montero deixava les coses clares, aprofitant una assistència de Borja Ramon per batre a Anton Viladrich, amb un xut de cullera sensacional.

Amb el 4 a 2, el Cerdanyola ja s’havia tret la son de les orelles i David Ros va fer el 5 a 2, també culminant una contra. El partit quedava pràcticament resolt al minut 39, l’única complicació va ser una blava rigorosa a David Montero per donar una petita espenta a la tanca a un jugador rival. Això sí, la pitjor part ser la va emportar David Ros, al fer-se un tall a la parpella degut a un cop d’stick. Era al minut 44 i ja no va seguir jugant.

Després dels dos minuts de càstig, David Montero va tancar el resultat amb el 6-2, en un contra atac,  gràcies a una assistència de Borja Ramon que Montero rematava, perfectament, per sobre el porter, al minut 48.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 80-Lluís Tomàs, 2-Pol Carulla, 3-David Montero, 7-Borja Ramon, 55-Xavi Pastó i 2007 Flama Verda -cinc inicial- 10-Lluís Naché, 6-Adrià Parellada, 8-Freddy Hinojal, 9-David Ros, 19-Víctor Cruz. Ent. Climent Padrós.

Vigo Stick Club Hockey 2001: 10-Anton Viladrich, 3-Miguel Gómez, 5-Leonardo Adrián “Leo Tomba”, 7-Miguel de Castro “Micha”, 9-Rui Andre Gomes -cinc inicial- 1-Estefan Rodríguez, 4-Diego Vietes. Ent. Enrique Urdiales.

Gols: 0-1 Leonardo Adrián “Leo Tomba”, min. 11; 0-2 Leonardo Adrián “Leo Tomba”, min. 26; 1-2 Borja Ramon, min. 28; 2-2 David Ros, min. 36; 3-2 Borja Ramon, min. 37; 4-2 David Montero, min. 38; 5-2 David Ros, min. 39; 6-2 David Montero, min. 48.

Col·legiats: Albert Pashaei (Catalunya) i Esteve Grima (Catalunya)

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 13
Targetes: David Montero: 1 blava.

Incidències pel Vigo Stick:
Targetes: Cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. L’entrada més pobre de la temporada, una seixantena de persones a les grades. Qui no va fallar van ser els 13 seguidors de la Flama Verda que, sumats als prop de 47 assistents restants, van ser els únics que van preferir donar suport al Cerdanyola CH, de la nostra ciutat, que no pas veure el partit de futbol entre dos equips d’una altra ciutat.

El protagonista: En aquest partit destacarem a Borja Ramon. Va ser l’autor de dos gols i en va servir dos més. David Ros i David Montero, amb dos gols molt bonics, es van repartir la resta.

L’anècdota: David Ros va haver de ser traslladat a l’hospital, per tal de tractar-li el tall que es va fer a la parpella de l’ull. Tot i l’aparositat, sembla que no va ser res greu.

Proper partit: CE Vendrell vs Cerdanyola CH. Dissabte, 24 d’abril del 2010, a les 19:45 hores. Pavelló Parroquial, C\ Colon s/n, El Vendrell.