Cerdanyola CH 4 – CP Manlleu 8

Amb els deures fets

La derrota per 4 a 8 del Cerdanyola CH, davant del Manlleu, no va servir d’excusa perquè al final del partit fos una festa, tant per uns com per altres i, al mateix temps, compartida.

En aquesta jornada el partit va ser el menys important. El Manlleu va sortir amb la mateixa actitud i professionalitat que a Capellades, demostrant a tothom el per què a quedat campió de lliga. El Cerdanyola també va sortir amb la intenció de derrotar el líder i acomiadar-se de la temporada amb una victòria.

Fins al minut 8 van poder aguantar el que seria una autèntica piconadora. David Montero aconseguia el 0-1, després de treure una falta. Al minut 13, el mateix David Montero anotaria una falta directa amb molta serenor, en la qual Oriol Piquet va ser exclòs dos minuts amb la blava. El Cerdanyola no podia fer res per posar perill a la porteria osonenca, mentre que Guillem Molist feia el 0-3, en una jugada que venia des del darrera de tot, al minut 22. El 0-4 l’aconseguia Gerard Castella, a falta de 38 segons per la conclusió del primer temps, amb un xut creuat molt potent.

La segona meitat va servir perquè Kevin Piqué disposes dels últims minuts de la temporada. A pesar d’encaixar quatre gols va estar a l’alçada. David Montero aconseguia la maneta, quan feia quatre minuts que havia començat el segon temps. A la pista només es veia el Manlleu. Jordi Callís va disposar d’un penal, al minut 36, que li sortiria desviat. El que no va errar el seu penal va ser Gerard Castella al minut 40, on endossaria un potent llançament a Kevin Piqué.

La Flama Verda estava exultant, totalment aliena al partit. La feina estava feta i la grada era una festa. Joan Aranda, però, va veure que d’aquella festa no es podia marxar amb el marcador a zero i un gran gol servia per col·locar l’1 a 6, al minut 41. Tres minuts més tard, Joan Aranda transformava, molt bé, una falta directa acumulativa.

El Malleu no va afluixar i Guillem Molist marcava el 2-7, al minut 45. Noel Rio el replicava amb el  3-7, dos minuts més tard. Anteriorment a aquests dos gols, Kevin Piqué aturava una falta directa acumulativa a Gerard Castella. En l’últim minut encara es van poder veure dos gols més. Gerard Viñas marcava el 8è gol pel Manlleu i Noel Rio tancava el 4-8 definitiu.

En acabar el partit, festa per a tothom i agermanament entre dos equips que han patit per aconseguir els seus respectius objectius. S’ha acabat una temporada i ara cal replantejar el futur. Un futur que ens ha de presentar un horitzó d’optimisme.

Deixa un comentari