Cerdanyola CH 3 – HP Tona 3

El Cerdanyola salva la vida.

Treballat empat a 3 del Cerdanyola CH, contra el Tona i amb les baixes de Joan Aranda i Jaime Calvo, que significa el tercer partit consecutiu sense conèixer la derrota i mantenir les distàncies entre rivals directes.

El començament va ser una mica ensopit. El Cerdanyola intentava portar la batuta del partit, conscients de la transcendència dels tres punts, sense trobar la manera d’aproximar-se amb claredat. En canvi, el Tona, en un dels primers llançaments a porteria, aconseguia el 0 a 1, al minut 2. Seria una rematada fregant l’alta de Xavier Oliva.

Els dos equips intentaven circular la bola, però amb un Tona que cedia les presses pels verd i blancs. Al minut 12, sense fer res de l’altre món, el Tona es va trobar amb el 0-2, obra de Daniel Berruezo, després de robar la cartera i quedar-se sol davant de porteria.

Amb la situació complicada, els jugadors del Cerdanyola van saber mantenir el cap fred. Conforme s’arribava al descans, s’anaven traient la son de les orelles. Al minut 21, Marc Comas veia la blava per cometre una falta directe. Jaume Almato va aturar el llançament de Noel Rio. Calia marcar un gol abans del primer temps i Raul Castillo va fer les primeres passes, robant una bola al mig camp, fins acabar assistint a Noel Rio que batria a plaer. Tot això passava a dos minuts pel descans, pel qual ja s’arribaria amb aquest resultat, d’ 1 a 2.

A la represa, el Cerdanyola va sortir amb el mono de treball i va portar la iniciativa del partit amb més fermesa. Tot i així, el Tona no deixava escletxes en defensa i costava batre a Jaume Almato. En un frec a frec, Adrià Parellada era amonestat amb la blava i falta directa pel Tona. El llançament de Xavier Oliva seria desviat al travesser per Àlex Mañé. No passaria un minut que el Tona cometria la desena falta. Raul Castillo va tenir a l’abast l’empat, però Jaume Almato va aturar la falta directa acumulativa. Immediatament desprès, Noel Limoso veuria com Àlex Mañé aturava una nova falta directa, en aquest cas, acumulativa.

Després d’un intercanvi de faltes directes errades, el Cerdanyola passaria els minuts més crítics del partit. A l’exclusió d’Adrià Parellada s’hi afegia Raul Castillo que veia la blava per reclamar un penal. Àlex Mañé, Bruno Afonso i Noel Rio van aguantar estoicament la inferioritat. Superat el complicat escull i amb un Tona que començava a posar-se nerviós, Marc Comas feia un estrip a la defensa verd i blanca, fins entrar cap a la cuina, al minut 38. Amb l’1 a 3 pintaven bastos, però la força de la Flama Verda empenyia als jugadors del Cerdanyola. Noel Rio retallaria distàncies, al minut 43, gràcies a una gran assistència d’Oriol Piquet. El Cerdanyola insistia amb l’empat a un Tona que no les veia totes. Aquest arribaria al minut 48, en que Daniel Alonso era expulsat amb blava per cometre una falta sobre Noel Rio. Jaume Almato va aturar el llançament de la falta directa d’Adrià Parellada, quedant la bola morta davant porteria. El jove Víctor Cruz va ser el més ràpid de tots, venint des del darrera, i va rematar a plaer un gol que val mitja vida.

Amb l’empat a 3, el Tona es va afanyar i fins i tot va donar l’ensurt amb un últim llançament que, per sort no va entrar.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 6-Adrià Parellada, 7-Raul Castillo, 23-Oriol Piquet, 66-Marc Zanon i 07-La Flama Verda -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 8-Bruno Afonso, 9-Noel Rio, 18-Víctor Cruz. Ent. Josep Maria Aranda.

Hoquei Patins Tona: 1-Jaume Almato, 2-Xavier Oliva, 3-Joan Torrents, 5-Daniel Alonso, 9-Noel Limoso -cinc inicial- 10-Alexandre Capdevila, 8-Daniel Berruezo, 15-Ignasi Arnaus, 24-Marc Comas. Ent. Vicens Oliva.

Gols: 0-1 Xavier Oliva, min 2; 0-2 Daniel Berruezo, min. 12; 1-2 Noel Rio, min. 23; 1-3 Marc Comas, min. 38; 2-3 Noel Rio, min. 43; 3-3 Víctor cruz, min. 48.

Col·legiat: Óscar Valverde

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 12
Targetes mostrades: Adrià Parellada: 1 blava; Raul Castillo: 1 blava.

Incidències pel HP Tona:
Faltes comeses: 14
Targetes mostrades: Marc Comas: 1 blava; Dani Alonso: 1 blava.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Una seixantena de persones. Entrada injusta a Can Xarau, tenint en compte la importància d’aquest partit. Qui no va fallar van ser els incondicionals de la Flama Verda.

El protagonista: En aquest partit destacarem als joves que pugen de la pedrera: Bruno Afonso, Víctor Cruz, Oriol Piquet i Noel Rio. Tutelats pel gran capità Raul Castillo han sabut treure les castanyes del foc en un partit complicat i amb la pressió que comporta. El futur està garantit amb aquest jugadors.

L’anècdota: Es va guardar un minut de silenci per la sobtada mort de l’auxiliar de la selecció espanyola Angel Milla.

Proper partit: Igualada HC B Vs Cerdanyola CH. Diumenge a les 18:30 hores. Pavelló de les Comes. C\ Carles Riba s/n, Igualada. (L’Anoia)

Deixa un comentari