Cerdanyola CH 3 – CP Tordera 2

3_tordera1

El factor Can Xarau és determinant.

El treball durant els entrenaments, les ganes, la constància, la concentració i l’afició van ser les claus dels tres nous punts aconseguits pel Cerdanyola CH. El 3 a 2, contra el Tordera, situa els verd i blancs líders en solitari, sent l’únic equip que ha fet el trio de victòries.

Qui començaria dominant seria el Cerdanyola, tot portant el millor control del joc i disposant de bones ocasions, però el porter del Tordera Marcel Luzón “Linu” esvaïa qualsevol intent de perforar la seva porteria. El Tordera es mostrava més irregular en atac, però va obtenir un penal com a premi, al minut 6, que Roger Pujol “Xixo” el traduïa amb el 0-1.

Lluny d’abaixar els braços, el Cerdanyola va creure en les seves possibilitats i, empesos pels incombustibles de la Flama Verda, seguien buscant el camí del gol. David Ros va poder transformar un penal, 20 segons més tard del 0-1. El mateix David Ros veia una blava molt rigorosa, al minut 7, per mostrar disconformitat amb l’arbitratge. Van ser dos minuts que els locals es van trobar amb inferioritat, però la van saber aguantar molt bé. Durant tot el partit, la defensa va ser molt correcte i Lluís Tomás també va tenir el seu espai de lluïment.

Pol Carulla va estavellar una bola al travesser, al minut 18, mentre que el Tordera podria haver ampliat distàncies, al minut 21, si Lluís Tomás no hagués aturat un nou llançament de penal a Roger Pujol ”Xixo”. La primera part va acabar amb un curt 0-1, però amb la sensació de que el Cerdanyola estava fent mèrits per aixecar el resultat.

Si a la primera part el factor sort no va acompanyar, calia tirar del factor Can Xarau. El públic va arribar tard, però amb ganes de donar suport a l’equip. Al dos minuts i mig de la segona part, David Ros engaltava a gol una assistència a l’aire de Freddy Hinojal. El Tordera no s’acabava de centrar, tot i que va tenir ocasions per marcar. Al minut 33, Adrià Perallada, que va estar en reserva durant tot el primer temps, es reivindicava amb una gran jugada individual que va acabar amb el 2-1.

Els d’El Maresme reaccionarien. Tot i les precaucions dels jugadors, per no superar el límit fatídic de les 10 faltes, va haver-hi un moment de contres a una porteria i l’altra. David Montero, a falta de poc menys de dos minuts, feia embogir Can Xarau amb el 3-1. Tot i així, només passarien 10 segons quan Josep Tornamorell feia el 3-2. L’emoció estava servida, el públic exaltat com mai i els dos equips ja estaven amb 9 faltes. Els àrbitres no van veure falta una caiguda de David Ros al seu camp, quan sortia a la contra, en canvi van veure una falta molt semblant a favor del Tordera. Desena falta del Cerdanyola i falta directa a poc menys d’un minut per acabar. Can Xarau era una olla a pressió, Adrià Piera va tenir l’oportunitat d’aconseguir un punt pel seu equip, però va errar la falta directa. Els jugadors verd i blancs van aguantar l’última embranzida del Tordera, que van substituir el porter Marcel Luzón “Linu” per un jugador de pista, però no va servir de res. Freddy Hinojal va recuperar la bola i des del mig camp, amb la porteria buida, va rematar a gol. Un gol que no va valer perquè ja estava fora de temps.

Ara cal aconseguir els tres punts de la pista del CP Monjos de Xavi Brichs, Pere Varias i un vell conegut Juan Ramon de Moya.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 80-Lluís Tomás, 2-Pol Carulla, 3-David Montero, 7-Borja Ramon, 9-David Ros i la Flama Verda -cinc inicial- 10-Lluís Nache, 5-Enric Ripoll, 6-Adrià Perallada, 8-Freddy Hinojal, 55-Xavi Pastó. Ent. Climent Padrós.

Club Patí Tordera: 10-Marcel Luzón “Linu”, 4-Bernabé Garcia, 5-Adrià Piera, 6-Marc Serra, 9-Roger Pujol “Xixo” -cinc inicial- 1-Gerard Camps, 2-Albert Torra, 3-Josep Tornamorell, 7-Alberto Bertoldi, 8-Pol Garcia. Ent. Xavier Albet.

Gols: 0-1 Roger Pujol “Xixo”, min. 6; 1-1 David Ros, min. 27; 2-1 Adrià Parellada, min. 33, 3-1 David Montero, min. 47; 3-2 Josep Tornamorell, min. 47.

Col·legiats: Carles Bifet i Fernando Rodríguez.

Incidències pel Cerdanyola CH
Faltes Comeses: 11
Targetes: David Ros: 1 blava.

Incidències pel CP Tordera
Faltes Comeses: 9
Targetes: Cap

Pavelló: Municipal de Can Xarau. Al principi poca entrada, però la gent va anar arribant i es van superar les 200 persones.

El protagonista: Lluís Tomás ja porta aturades dues faltes directes decisives als últims instants de partit. Ho va fer a Sitges i contra el Tordera el mateix. Durant el partit va fer intervencions de molt mèrit.

L’anècdota: El partit va ser observat pel seleccionador català Jordi Camps.

3_tordera23_tordera33_tordera4

Deja una respuesta