Cerdanyola CH 3 – CP Bell·lloc 1

25-bell-lloc1

El Cerdanyola arrasa al Bell•lloc

Convocatòria

MAHECO CERDANYOLA C.H.: Pere A. Martínez, Joan Aranda, Noel Río, Jaime Calvo i Pol de Eguía (cinc inicial) Marc Zanón, Raul Catillol i Alex M. Mañé.

CP BELL·LLOC: Gerard Folguera, Pau Arnau, Jordi Soldevila, Albert Vallès, Xavier Vallès (cinc inicial) Enric Arnau, Pol Francis, Iker Bosch, Adrià Bellmunt.

El Cerdanyola s’emportava un altre cop els 3 punts aquest cap de setmana i consolida fermament la seva tercera plaça a Nacional Catalana.

Amb un 3 a 1 molt contundent, els vallesans sumaven altre cop després d’un molt bon partit a Can Xarau. Amb gols de Noel Rio, Joan Aranda i Marc Zanon, els locals sempre van anar per davant en el marcador. Després d’un bon partit de conjunt, els homes de Gonzalez segueixen demostrant la seva qualitat i el seu domini en una lliga quasi sentenciada.

La Flama, present com sempre, animà un equip que s’ha tornat a guanyat l’afició i es troba en un molt bon moment de forma. Cal destacar, però, l’espectacular joc i intensitat de Noel Rio que es troba en estat de gràcia des de l’inici de la temporada.

25-bell-lloc225-bell-lloc925-bell-lloc5

Deixa un comentari