Cerdanyola CH 2 – FC Barcelona 5

Les ganes no poden amb la qualitat tècnica.

El Cerdanyola CH no podia fer un pas de gegant per respirar tranquils, tot caient per 2 a 5, contra un FC Barcelona que va ser superior en tots els aspectes menys amb les ganes.

Només començar, ja es palpava que el Barça era una altra història, tot imprimint una major velocitat i control del partit. Tan sols passaven 5 minuts quan Àlex Martínez aconseguia el 0-1, d’una ràpida contra. Sense temps per digerir-ho, Kilian Aguilar recollia una bola morta refusada per Àlex Mañé, per fer pujar el 0-2.

Els locals mai es van trobar còmodes a la pista, amb moltes dificultats per apropar-se a la porteria d’Octavi Tarrés. Però en el moment que el Cerdanyola semblava que aconseguia estabilitzar el conjunt blaugrana, Xavier Barroso es treia un espectacular xut llunyà col·locat per tot l’escaire que significava el 0-3.

No va ser fins els cinc minuts finals del primer temps que el Barcelona va abaixar una mica el ritme i el Cerdanyola ho aprofitaria per mirar de retallar distàncies. Al minut 20, el col·legiat no va veure el gol de Raul Castillo, el qual la bola tocaria la primera xarxa i botaria a la rampa de la porteria, amb tanta mala fortuna que va sortir escopida cap enfora. Passats 30 segons exactes, Marc Zanon culminava a la perfecció un u contra u amb Octavi Tarrés. Aquí no hi va haver cap dubte del gol. Finalment amb l’1 a 3 és marxava al descans.

El Barcelona va iniciar el segon temps de manera fulgurant. Als 18 segons, Pol Galbas deixava el partit molt complicat pels interessos del Cerdanyola, amb l’1 a 4. Clar que la resposta verd i blanca també va ser immediata. Marc Zanon, lliure de marcatge, rebria la bola desprès d’una treta de falta per, finalment, batre a Octavi Tarrés per sota les cames. El 2-5 va ser obra de Joan Vázquez, al minut 29, en una treballada i ràpida jugada estàtica.

Igual que el primer temps, el col·legiat no va veure el claríssim gol de Noel Río, en que la bola va botar a dintre la línia de gol i Octavi Tarrés la va treure des de dintre. La indignació de Can Xarau va ser monumental.

El temps del partit era totalment marcat pels blaugrana i el Cerdanyola no tenia cap més remei que administrar les seves forces i sortir a la contra. Amb tot, als instants finals de partit es van viure alguns moments de certa tensió.

Les incidències més destacades del segon temps, però, van ser les faltes directes errades. Àlex Mañé va aturar una falta directa acumulativa a Kilian Aguilar, al minut 46. Després va ser Octavi Tarrés que feia el mateix amb una falta directa acumulativa, llançada per Noel Rio. A falta de 41 segons, el Cerdanyola cometria les 15 faltes i Jordi Gabarra cometria una amagada il·legal i no va arribar a llançar.

Al final, 2-5, ara caldrà rematar la feina en els dos darrers compromisos de la temporada, contra el Masies de Voltregà i el Manlleu, pràcticament equip de Nacional Espanyola.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 6-Adrià Parellada, 7-Raul Castillo, 18-Víctor Cruz i 07-La Flama Verda -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 8-Bruno Afonso, 9-Noel Rio, 23-Oriol Piquet, 66-Marc Zanon. Ent. Josep Maria Aranda.

Futbol Club Barcelona B: 10-Octavi Tarrés, 3-Kilian Aguilar, 4-Aleix Martínez, 7-Joan Vázquez, 8-Carlos Pérez -cinc inicial- 1-Mario Manzanero, 2-Jordi Gabarra, 5-Pol Galbas, 6-Xavier Barroso. Ent. Àlex Segura.

Gols: 0-1 Àlex Martínez, min. 5; 0-2 Kilian Aguilar, min. 6; 0-3 Xavier Barroso, min. 16; 1-3 Marc Zanon, min. 21; 1-4 Pol Galbas, min. 26; 2-4 Marc Zanon, min. 26; 2-5 Joan Vázquez, min. 29.

Col·legiat: Juanjo Prades.

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 15
Targetes mostrades: Cap.

Incidències pel FC Barcelona:
Faltes comeses: 10
Targetes mostrades: Cap.

Pavelló: Municipal de Can Xarau. La millor entrada de la temporada amb poc més d’un centenar d’espectadors. La Flama Verda no va parar d’animar.

El protagonista: El jugador més actiu del partit va ser Noel Rio, però potser li va faltar algun moment de serenor i algun altre d’una mica de recolzament per part dels seus companys. En quan a eficàcia Marc Zanon va aconseguir el dos gols del Cerdanyola amb una excel·lent definició.

L’anècdota: Es va guardar un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol de Llorca.

Proper partit: CP Les Masies de Voltregà Vs Cerdanyola CH. Divendres 20 de maig del 2011, a les 21:30 hores. Pavelló Poliesportiu de Vinyoles. C\ La Pau s/n, Les Masies de Voltregà (Osona)

Deixa un comentari