Cerdanyola CH 2 – CN Reus Ploms 3

Una de freda i una de calenta.

Està clar que aquesta categoria està sent molt competitiva i el Cerdanyola CH no li acaba d’agafar el ritme, en quan a encadenar resultats positius. Aquesta jornada, els verd i blancs perdien una oportunitat d’or per treure’s un rival directe de sobre, caient per 3 a 2 a la pista del Reus Ploms.

Els verd i blancs començarien el partit dominant, sortint molt a les contres, però a mesura que passava el temps, el Cerdanyola s’anava encomanant del ritme lent del Reus Ploms. Un dels moments clau va ser la lesió de Joan Aranda, al minut 10 que ja no va retornar a la pista. Aquesta lesió, també s’afegia a la baixa de Jaime Calvo que estava de viatge. A poc a poc, les coses s’anaven girant d’esquena. Al minut 13, Antoni Casas errava una falta directa pel Reus Ploms i Àlex Mañé n’aturava una altra, al minut 17, a Oriol Moncada. Era una falta directa en que Raul Castillo havia vist la blava i, aprofitant la inferioritat, Ricard Rofés marcaria en segona oportunitat. El Cerdanyola es defenia bé, però en atac faltaven idees clares. L’empat a 1 va arribar restant 5 segons pel descans, obra  d’Adrià Parellada. Després del gol d’Adrià, només en treure des del mig camp, el Reus Ploms, es va trobar amb un penal amb el marcador a 0 segons. Àlex Mañé va aturar.

A la represa, el Cerdanyola va tenir poc control del partit. En atac van estar poc endollats i el segon gol el rebrien d’una badada defensiva, al minut 37, que aprofitava Jaume Batista. Els verd i blancs, desplegant un joc apàtic, van ser insistents buscant el gol de l’empat i aquest seria obra de Marc Zanon, al minut 45. Al minut 47, en una jugada que havia de ser “booling”, va provocar la desorientació dels jugadors verd i blancs, fet que va aprofitar Jaume Batista per aconseguir el 3-2.

El Cerdanyola disposaria d’una falta directa acumulativa a 18 segons pel final, però Raul Castillo no va estar encertat. Una nova oportunitat, potser no tant clara com l’anterior, va ser a falta de 5 segons. El Cerdanyola va substituir Àlex Mañé per un jugador de pista per treure una falta indirecta. Tot i que es va elaborar bé la jugada, aquesta no va culminar amb el gol per ben poc.

FITXA TÈCNICA:

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 2-Joan Aranda, 3-Oriol Piquet, 7-Raul Castillo, 66-Marc Zanon -cinc inicial- 1-Kevin Piqué, 6-Adrià Parellada, 9-Noel Rio, 18-Víctor Cruz. Ent. Josep Maria Aranda.

Club Natació Reus Ploms: 1-Xavi Ferre, 4-Oriol Valera, 7-Antoni Casas, 9-Jaume Batista, 11-Ricard Rovira -cinc inicial- 10-Lleó Pol, 2-Gerard Posol, 3-Oriol Moncada, 5-Xavi Jove, 8-Ricard Rofés. Ent. Jordi Vernís.

Gols: 1-0 Ricard Rofés, min. 17; 1-1 Adrià Parellada, min. 24; 2-1 Jaume Batista, min. 37; 2-2 Marc Zanon, min. 45; 3-2 Jaume Batista, min. 47.

Col·legiat: Xavi Serra.

Incidències pel CN Reus Ploms:
Faltes comeses: 11
Targetes mostrades: cap

Incidències pel Cerdanyola CH:
Faltes comeses: 4
Targetes mostrades: Raul Castillo: 1 blava.

Pavelló: Pavelló Joan Sirolla. Ambient Fred. La Flama Verda no va fallar en aquest desplaçament, tot i que també es va encomanar força del ritme de partit.

El protagonista: Àlex Mañé ha trobat la manera d’aturar les faltes directes i penals. Aquesta vegada va salvar dues faltes directes i un penal.

L’anècdota: El partit va ser molt semblant al del Capellades. Sembla que l’equip no acaba de saber imposar el ritme amb els equips de la part baixa.

Proper partit: Cerdanyola CH Vs CP Tordera B. Dissabte 19 de març del 2011, a les 21:30 hores. Pavelló de Can Xarau.

Deixa un comentari