CE Arenys de Munt 5 – Cerdanyola CH 2

Arenys de Munt decideix!

Sever càstig de l’Arenys de Munt per 5 a 2, a la falta d’encert del Cerdanyola CH. En un primer temps disputat, els de El Maresme es van mostrar molt superiors a mesura que transcorria el segon temps.

El Cerdanyola va començar el partit amb empenta i decisió, arribant a porteria, però topant amb les guardes de Guillem Garcia. L’Arenys de Munt, li va costar entrar al partit, però mostrava més solidesa i seguretat com a conjunt. En una jugada aïllada, es produïa un llançament creuat de Francesc Colomer, al minut 6, que suposava l’1 a 0. Era una de les primeres ocasions de l’Arenys.

Les ganes i el caràcter del Cerdanyola permetien no perdre la pistonada, però la falta d’encert a porteria era una constant massa pesada. Mentre els verd i blancs perdonaven, els locals s’afanyaven a guanyar terreny. Un xut llunyà, a 13 segons pel descans, de Gerard Cusach, el desviaria a l’aire Marçal Oliana que acabaria al fons de la xarxa. Amb un 2-0 i un regust de poder anar amb un millor resultat es va acabar el primer temps.

El segon temps va ser més mogut i massa llarg. El Cerdanyola va començar amb bon ritme. Era al minut 28 quan l’entrenador maresmenc Enric Batlle veia la blava per protestar a l’àrbitre. Adrià Parellada va disposar de la pertinent falta directa, però Guillem Garcia va aturar. Amb superioritat numèrica va ser un moment clau que el Cerdanyola no va saber aprofitar. Instants després Oriol Piquet era qui veia la blava, per provocar una falta directa. Jordi Illa no va perdonar el 3-0. Inconscientment els jugadors del Cerdanyola s’anaven venint avall, impotents per la mala fortuna de cara a porta. El 4-0 seria obra de Gerard Cusach estirant-se al segon pal després de rebre una assistència.

Al minut 33,una recuperació en defensa d’Adrià Parellada, servia per iniciar una gran jugada individual, fins acabar assistint a un desmarcat Jaime Calvo qui marcaria a plaer. El 4-1 va durar ben poc perquè Jordi Illa faria el 5-1, per l’Arenys, de jugada similar al quart gol.

Els locals tenien el partit totalment controlat i va saber jugar matant el partit, fregant el llindar del passiu. Seria al minut 48 que els locals esgotaven els bonus de les faltes i Raul Castillo estavellava la falta directa al pal. Segons després, el mateix Raul aconseguia el 5-2. Gerard Cusach va enviar a fora una falta directa acumulativa per l’Arenys.

Restant 51 segons, Marc Zanon veuria una més que discutida blava per colpejar, de manera fortuïta, amb l’stick, a l’esquena de David Fitó. A part de la blava a Marc Zanon, també va ser falta directa que Àlex Mañé li va aturar al mateix David Fitó.

Al final 5 a 2, pensant amb el proper rival directe que visita Can Xarau com el Capellades.

FITXA TÈCNICA:

Centre Esportiu Arenys de Munt: 10-Guillem Garcia, 2-Gerard Cusach, 4-Joan Colomer, 5-Jordi Illa, 13-Enric Daumel -cinc inicial-1-Carles Colomer, 3-Marc Aubets, 6-David Fitó, 7-Jordi Romeu, 16-Marçal Oliana. Ent. Enric Batlle.

Cerdanyola Club Hoquei: 10-Àlex Mañé, 5-Jaime Calvo, 6-Adrià Parellada, 7-Raul Castillo, 66-Marc Zanon -cinc inicial- 18-David Ros, 2-Joan Aranda, 3-Oriol Piquet, 9-Noel Rio. Ent. Josep Maria Aranda.

Gols: 1-0 Francesc Colomer, min. 6; 2-0 Marçal Oliana, min. 24; 3-0 Jordi Illa, min. 29; 4-0 Gerard Cusach, min. 31; 4-1 Jaime Calvo, min. 33; 5-1 Jordi Illa, min. 34.

Col·legiat: Òscar Casanovas.

Incidències pel CE Arenys de Munt:
Faltes comeses: 10
Targetes mostrades: Enric Batlle: 1 blava.

Incidències pel Cerdanyola CH
Faltes comeses: 10
Targetes mostrades: Oriol Piquet: 1 blava; Marc Zanon: 1 blava.

Pavelló: Poliesportiu Municipal d’Arenys de Munt. Una seixantena d’espectadors. Es va trobar a faltar molt la Flama Verda, ambient molt fred. Fins i tot més fred del esperat.

El protagonista: Àlex Mañé s’està trobant molt en forma a la porteria. Adrià Parellada també va ser un jugador molt actiu, amb un sensacional jugada per servir el gol fet a Jaime Calvo. Raul Castillo va lluitar per tirar-se l’equip a l’esquena. Va faltar actuar en moments clau.

L’anècdota: Abans de començar el partit, els jugadors de l’Arenys de Munt van sortir a la pista amb una samarreta donant suport al seu porter titular Jaume Coll i a la seva parella Imma. Jaume Coll va patir un desafortunat accident a les mans que el farà estar un període llarg de baixa. Amb tot el Fair-Play del món, des de la web del Cerdanyola CH, li desitgem una ràpida i bona recuperació. Cal recordar que Jaume Coll havia militat a categories inferiors del Cerdanyola.

Proper partit: Cerdanyola CH Vs Capellades HC. Dissabte 2 d’abril, a les 20:00 hores. Pavelló de Can Xarau.

Deixa un comentari