CD Santa María del Pilar 1 – Maheco Cerdanyola CH Femení 7

3_stmpilar

Plàcida victòria, abans de rebre el Vilanova.

El Cerdanyola CH Femení es refeia de la desfeta contra el Biesca Gijón amb una victòria fàcil, per 1 a 7, contra el Santa Maria del Pilar de Madrid.

Les coses no van començar gaire bé per les jugadores del Cerdanyola. Als primers minuts de joc, Teresa Benet marcava l’1 a 0, en una jugada rocambolesca que la defensa verd i blanca no va poder allunyar.

El gol no va ser obstacle perquè el Cerdanyola va ser superior al seu rival. Daniela Guerrero va fer l’empat a 1. Iolanda Font va seguir la remuntada amb l’1 a 2. Anna Espriu va fer el tercer gol. El quart el marcar Adriana Gutiérrez, Vanessa Daribo la va seguir amb el cinquè gol. El partit no tenia color i Iolanda Font marcava el sisè, mentre la Marina Garriga tancava el marcador amb l’1 a 7 definitiu.

Emilio Borregán va donar minuts a totes les jugadores. Mònica Piosa no va voler forçar al notar algunes molèsties als isquiotivials i això va fer que només jugués quatre minuts.

Bea Iglesias va jugar bona part del partit, en substitució de Laia Salicrú, i no va tenir massa feina. La poca que va tenir la va resoldre amb solvència.

La setmana vinent el Cerdanyola rep la visita del Vilanova, serà un espectacle trepidant perquè el Vilanova és un equip aspirant al títol i vigent campió de la Copa de la Reina.

El partit serà dissabte 28 de novembre, a les 17:30 hores de la tarda, a Can Xarau. Aprofitant que el primer equip juga a Vigo, és una bona ocasió per venir a donar suport al femení. Elles també el necessiten si volen aspirar classificar-se per la final a 8 de la Copa de la Reina.

Us hi esperem, no les hi podem fallar!

FITXA TÈCNICA:

Club Deportivo Santa María del Pilar: 1-Maria Herranz, 3-Alicia Cuesta, 4-Ana Ramírez, 6-Clara Santos, 9-Teresa Benet, 10-Pilar Galán, 12-Marta Arias, 18-Rocío Dobarco, 22-Teresa Sánchez-Romero, 48-Ester León. Ent. Francisco López.

Cerdanyola Club Hoquei Femení: 10-Laia Salicrú, 2-Vanessa Daribo, 3-Anna Espriu, 4-Daniela Guerrero, 5-Iolanda Font, 6-Mònica Piosa, 7-Quima Jimeno, 8-Adriana Gutiérrez, 9-Marina Garriga, 99-Bea Iglesias. Ent. José Emilio Borregan.

Gols: 1-0 Teresa Benet, 1-1 Daniela Guerrero, 1-2 Iolanda Font, 1-3 Anna Espriu, 1-4 Adriana Gutiérrez, 1-5 Vanessa Daribo, 1-6 Iolanda Font, 1-7 Marina Garriga.

Col·legiat: G. Sandoval.

Incidències pel Santa María del Pilar
Faltes comeses: 2
Targetes: Cap

Incidències pel Cerdanyola CH
Faltes comeses: 4
Targetes: Cap

Pavelló: Pabellón Polideportivo del Col·legio Santa María del Pilar de Madrid. Poc ambient en una instal·lació força atrotinada.

La protagonista: El partit va ser molt fluix i es fa difícil destacar-ne a una. Totes van tenir la seva oportunitat i totes van respondre perfectament. Destacar que els gols van ser molt repartits i només la Iolanda Font va marcar per partida doble.

L’anècdota: La pista del pavelló del Col·legi de Santa Maria del Pilar de Madrid li cal una mica de manteniment, ja que en alguns punts de la pista hi havia més d’una irregularitat en el paviment, fet que entorpia a les patinadores.

Deixa un comentari