Capellades HC 6 – CP Manlleu 8

 

Ja podem respirar tranquils!

Després de la victòria del Manlleu, el flamant campió de lliga, contra el Capellades per 6 a 8, el Cerdanyola CH ha aconseguit la permanència matemàtica, abans de la darrera jornada. Ara, l’última partit de lliga a Can Xarau, precisament contra el Manlleu, serà una festa de comiat de temporada pels nostres jugadors que ho han deixat tot fins aconseguir el nostre objectiu.

El partit de Capellades va tenir moltes alternatives. El Manlleu va sortir amb l’equip titular, excepte el porter. Els campions de la categoria va ser molt superiors, però el Capellades es va avançar en una contra. El Malleu aconseguia capgirar ràpid el marcador amb l’1 a 2. A mitjans de la segona meitat l’entrenador osonenc, Lluís Nogué, va fer sortir els jugadors del filial. Al descans es marxava amb un empat a 2.

Els Osonencs, només començar el segon temps, ja es van posar amb un 2 a 4. Amb tot el Capellades va reaccionar arribant a aixecar el resultat fins al 5 a 4. La cosa pintava negra pel Cerdanyola, aquest resultat obligava a guanyar al Manlleu a la darrera jornada. Els ex verd i blancs, David Montero, amb quatre gols, i Jordi Callís, amb un, van ser els artífex de la remuntada final, on el Manlleu va arribar a guanyar per 5 gols a 7. El Capellades no volia abaixar els braços i retallaria distàncies a falta de 3 minuts, fins que  David Montero transformaria una falta directa que certificava la permanència del Cerdanyola, amb el resultat de 6 a 8. Quan va sonar la botzina es va desfermar l’eufòria entre els seguidors de la Flama Verda, desplaçats a Capellades per seguir les evolucions d’aquest partit.

Aquest divendres 27 de maig finalitza una temporada complicada, difícil de digerir per la parròquia verd i blanca. Però és en aquests moments quan cal estar al costat dels nostres jugadors, al costat del Club i donar un plus perquè algun dia, no gaire llunyà, puguem tornar a estar entre els millors del món. L’èxit depèn de nosaltres. L’èxit és de tots.

Deixa un comentari