Campionats de Catalunya FEM-16 i Aleví

Cap de setmana d’emocions fortes!

fem-16

El gran treball que s’està portant a terme amb la base ja recull els seu fruits. Aquest cap de setmana hem pogut gaudir intensament d’un Campionat de Catalunya FEM-16 a Reus i un altre d’Aleví a Sentmenat.
Les noies FEM-16, s’han proclamat brillantment campiones de Catalunya, a Reus, quedant primeres a la fase de grups amb equips de la talla del Bell-lloc Vilasana, Palau de Plegamans B i CE Noia. A les semifinals van superar a les complicades amfitriones del Reus Deportiu i la final van vèncer contra tot un Mataró que mai va donar el braç a tòrcer.

Resultats Fase Grups (GRUP B):

Cerdanyola CH – Bell-lloc Vilasana 1-0
HC Palau Plegamans B – Cerdanyola CH 1-13
CE Noia – Cerdanyola CH 3-6

Classificació (GRUP B):

Cerdanyola CH, 9 punts
Bell-lloc Vilasana, 6 punts
CE Noia, 3 punts
HC Palau Plegamans B, 0 punts

Semifinals:

Reus Deportiu- Cerdanyola CH 1-3

Gran Final:

CH Mataró – Cerdanyola CH 4-5

IMG-20140504-WA0002

A Sentmenat, a l’equip Aleví li va tocar el grup de la mort a la fase de grups, del qual van sortir els dos finalistes: l’Arenys de Munt i el SHUM Maçanet, campió de Catalunya. L’altre equip va ser el Manlleu que va quedar 5è, però podria haver quedat perfectament entre els tres primers.

Finalment, en la disputa pel 7è i 8è lloc, el Cerdanyola aconseguiria vèncer al Vilanova per un brillant 4 a 6, deixant clar que el grup B era el més fort.

Resultats Fase Grups (GRUP B):

CE Arenys de Munt – Cerdanyola CH 11-2
Cerdanyola CH – CP Manlleu 0-6
SHUM Maçanet – Cerdanyola CH 6-4

Classificació (GRUP B):

CE Arenys de Munt, 9 punts
SHUM Maçanet, 6 punts
CP Manlleu, 3 punts
Cerdanyola CH, 0 punts

7è i 8è lloc:

CP Vilanova – Cerdanyola CH 4-6

Realment una fita històrica per aquest dos equips, que volem felicitar i volem donar les gràcies per aquest sacrifici. També volem encoratjar i animar als equips que no han tingut tanta sort per arribar fins aquí. Però han de saber que amb constància, treball i sacrifici els resultats acaben arribant. Això no és un èxit de dos equips, és un èxit de tots i totes, perquè això ens ha de servir d’exemple i per treure pit.
Bona feina a tots i totes!

Deixa un comentari