TORNEN LES “24 HORES D’HOQUEI” A CERDANYOLA CH

Enguany, aprofitant la celebració del “75è Aniversari” del Cerdanyola Club d’Hoquei, volem organitzar (i tornar a rescatar) les 24 Hores, arribant a la 43 edició de les mateixes.

Les 24 Hores estant previstes de celebrar els dies 18/19 de juny; adjuntem horaris, reglament i full d´inscripció, per tal de que pogueu parlar amb els del·legats i pares dels vostres equips i veure quins equips podrieu tindre disponibles, per tal de que nosaltres, poguem tancar la inscripció del torneig.

Durant tot el torneig s’organitzaran activitats per a tots i intentarem, si el cos aguanta, tenir servei de Bar, non stop.

Els equips tindran a la seva disposició una invitació per un àpat (jugadors, entrenador i del.legat). Pels acompanyants, el servei de bar, posarà a la seva disposició entrepans i plats combinats, a bon preu.

També està previst habilitar una zona de descans, sobretot, pels que tinguin partits de matinada.

Ens agradaria que pogueu assistir a aquest esdeveniment, en el qual tornarem a posar tota la bona voluntat, perque surti el millor possible.
Per qualsevol dubte que tingueu, podeu escriure un correu electrònic a: comunicacio@cerdanyolach.com i mirarem de solucionar-lo el més aviat possible.

Cerdanyola CH

HORARIS / INSCRIPCIÓ / REGLAMENT DEL TORNEIG

Deixa un comentari