1a Cat. Masculí | Derrota de tres del ‘Sarda’ a l’Alt Penedès

Derrota del Cerdanyola Club d’Hoquei en la seva visita a Sant Pere de Riudebitlles per 6-3. El degà va aconseguir avançar-se però es va encallar en el transcurs del primer temps, i el resultat advers de 4-1, va pesar al descans

El Cerdanyola CH d’Albert Zanón va punxar a la pista del CP Riudebitlles per 6-3. Un guarisme advers no gaire allunyat del 3-7 favorable del curs passat quan ambdós conjunts van coincidir a Nacional Catalana. Ara, en l’etapa present a Primera Catalana, en el grup B de la competició, a l’equip verd-i-blanc l’hi costa trobar la regularitat amb només dues victòries fins ara. 

Endarrerit un dia pels esdeveniments polítics de Catalunya, el matx finalment es va disputar dissabte i no en divendres, com estava previst. A Sant Pere, el primer en marcar va ser el «Sarda» mitjançant Roger Riba. Després va produir-se una remuntada local que es va prolongar tot el primer parcial. Van anotar a porteria Jordi Busquets, Aleix Codina, Bruno Salvo i Francesc Valdivia pels locals.

A la represa Martín Moreno (16′) i Roger Riba (19′) van reduir distàncies, però malauradament pels interessos vallesans, novament Valdivia i Codina, en dos minuts al tram final, van establir el 6-3 definitiu. Abans d’aquesta acció, Xavi Pastor va disposar d’un penal però no el va saber aprofitar. El Cerdanyola va jugar dos partits de deu minuts a l’inici i al final del xoc, i va ser una fórmula insuficient per guanyar.  La pròxima cita cerdanyolenca serà a la Boina de Can Xarau enfront del líder Lleida Llista «C». A més, es recupera a domicili el matx enfront del Santa Perpètua.Els de Zanón són tretzens -de setze- en zona de perill amb 7 punts. 

CP Riudebitlles: David Pedrola (P), Jordi Busquets (2), Aleix Mascaró, Carles Martínez i Bruno Salvo (1) -cinc inicial-. David Sancho (1), Aleix Codina (2), Francesc Valdivia, Pol Valls i Xavier Pedrola (ps).

Cerdanyola CH: Marcos Cabrera (P), Joan Aranda, Xavi Pastó, Pere López i Roger Riba (2) -cinc inicial-. Martí Moreno (1), Arnau Rodriguez, Ferran Muñóz i Pere Antón Martínez (ps).