1a Cat. Masculí | Triomf plàcid del Cerdanyola CH (5-1)

El Cerdanyola Club d’Hoquei es va estrenar a casa amb victòria en el duel vallesà enfront del Club Hoquei Castellar

El Cerdanyola CH es va redimir del debut frustrat amb el Bell-lloc a casa i de la derrota al Vendrell de la segona jornada amb un 5-1 enfront del Castellar. Els visitants, que encara no han aconseguit la victòria, van punxar en la seva visita a la Boina per una diferència important.

Els gols es van succeir de manera precoç en aquest duel, ja que als tres minuts ja s’avançava el degà mitjançant Roger Riba i just després (4′) amb Xavi Pastor, que debutava en lliga en el seu retorn com a verd-i-blanc, d’ençà de la seva estada a Nacional Espanyola se situava el 2-0. Els dos jugadors procedents del CP Vilanova mostraven les seves armes en la primera cita a casa.  Als set minuts novament Pastor establia el 3-0. Als nou minuts va poder escurçar distàncies el Castellar amb un penal anotat per Jordi Vegas. Abans del descans va caure el ‘hat-trick’ de Roger Riba (16′) per posar un 4-1 al marcador. La segona part deixava l’únic gol de Martín Moreno per posar la cirereta al pastís. Triomf clar del ‘Sarda’ que ja pensa en la pròxima cita.

Fitxa tècnica

Cerdanyola CH: Marcos Cabrera, Martín Moreno, Pere López, Roger Riba i Xavi Pastor (cinc inicial). Banqueta: Pere Antón Martínez, Adrià López, Mario Núñez, Arnau Rodríguez i Ferran Muñoz. 

HC Castellar: Sergio Ruiz, Gerard Tantiñá, Guillem Plans, Marcel Montllor i Jordi Vegas (cinc inicial). Banqueta: David Panisell, Gerard Galvan, Armand Plans, Xavier Almohalla i Jan Coca.