1a Cat. Masculí | Triomf a la pista del CP Monjos

El Cerdanyola Club d’Hoquei es va imposar en la seva visita a Santa Margarida i els Monjos per 2-4. Una victòria contra un rival de la zona alta

Triomf al “derbi de rius” pel conjunt de la vora del riu Sec, en la seva visita a l’equip de la vora del riu Foix. El Cerdanyola CH va superar el CP Monjos, rival en la zona de poderosos. Roger Riba, de penal i de jugada, ràpidament va establir un 0-2 que feia preveure un partit plàcid pels vallesans a l’Alt Penedès. Sergi va retallar diferències, però el degà no va abaixar els braços, i a la contra va cercar el gol per mitjà de Xavi Pastó i Noel Rio. Roger Riba de directa, errava el que hauria estat el seu tercer gol. El porter del Monjos, Roger, va detenir el llançament de l’ex del Vilanova. 

Poc després, seria Riba de nou, qui a la fi anotaria l’1-3 en una paret amb Pere López. Al segon temps, i de falta directa, Xavi Pastó va disposar d’una nova ocasió per marcar, amb el Monjos amb un home menys per targeta blava. El porter penedesenc aturava la bola. Sergi acabaria signant un doblet pels locals per fer el 2-3 que posava pressió al Sarda. Ja a la desesperada, i amb el porter fora pista, el Cerdanyola aconseguia el 2-4 definitiu obra de Xavi Pastó. Pastó, a porteria buida, finalment trobava el premi d’un gol que havia cercat durant tot el partit. 

Ara mateix, el club degà és sisè amb 35 punts, a un de la promoció d’ascens. La cinquena plaça, que dóna dret a la lluita per Nacional Catalana, és en poder del Vendrell B a hores d’ara. El CP Monjos és setè amb 30, just per sota del Cerdanyola. Pròxim partit: Divendres enfront del CP Riudebitlles a casa. Onzè, amb dos punts de marge amb el descens l’equip penedesenc. 

 

Cerdanyola CH: Pere Anton (p), Noel Rio, Xavi Pastó (1), Roger Riba (3),  Martí Moreno -cinc inicial-. Pere López, Joan Aranda, Ferran Muñoz i Marcos Cabrera (p)
 
CP Monjos: Roger (p), Adrià, Sergi (2), Andrew, Xavi -cinc inicial-. Isart, Pauqui, Jorvi, Pol i Miquel (p).