1a Cat. Masculí | Triomf a casa enfront del Riudebitlles

El Cerdanyola Club d’Hoquei vencia en el retorn a Can Xarau, després de mesos d’obres, al CP Riudebitlles per 4-2 i segueix cinquè en plaça de promoció d’ascens

Els homes d’Albert Zanón van superar l’equip de l’Alt Penedès en un matx treballat. El matx arribà al descans amb 0-0 a l’electrònic, guardant les dianes per la represa. Pere López avançà el degà en el marcador amb un xut sec. Començava a trobar recompensa un Cerdanyola dominador, que no aprofitava una directa al primer temps, de la qual disposava Roger Riba. Amb tot, Busquets de mig camp, igualava pels de Sant Pere. Un Busquets que veié la blava per simulació de falta, atribuïda al cerdanyolenc Roger Riba, segons el jugador visitant. El criteri arbitral, encertat, va afavorir el Sarda. La conseqüent falta directa, era transformada en gol per Xavi Pastó, que feia el 2-1. 

A la contra Roger Riba feia el 3-1, però Mascaró encara faria el 3-2. El 4-2 final arribà de directa, amb Xavi Pastó completant un doblet a pilota aturada. En aquest matx el protagonisme dels porters també va ser destacat, amb  Pere Antón Martínez al cantó local, i amb Pedrola al bàndol visitant. 

Imatge: José Rio

A la classificació, el Cerdanyola CH és cinquè amb 38 punts, i un partit menys -a Castellar del Vallès- tancant la zona de “play-off”. A un punt del degà, s’hi troba el Vendrell B. El Sarda té el Sentmenat B a dos punts.

Contra el Riudebitlles es va forjar el 12è triomf del curs, per 2 empats i 7 desfetes. Ara, ja toca pensar en la visita exigent al filial del Lleida Llista, que després de setmanes líder, es troba segon classificat, a dos punts del Reus Ploms, actual líder. 

Cerdanyola CH: Pere Antón Martínez (p), Noel Río, Roger Riba (1), Xavi Pastó (2) i Joan Aranda -cinc inicial-. Martín Moreno, Pere López (1), Ferran Muñóz, i Marcos Cabrera (p).

CP Riudebitlles: Pedrola (p), Sancho, Capellades, Busquets (1) i Mascaró (1)-cinc inicial-Valls, Valdivia i Gibert (ps)