1a Cat. Masculí | Lluita aferrissada sense premi (4-5)

Gran partit del Cerdanyola Club d’Hoquei al grup B de Primera Catalana enfront del CN Reus Ploms a la Boina. Al final, la victòria va escapar-se del Vallès per un gol de diferència

En la 20a jornada de lliga, el Cerdanyola CH es veia superat pel CN Reus Ploms, tercer classificat (4-5) en un matx molt disputat. Roger Riba de penal feia el primer gol del matx, abans que els reusencs imposessin el seu potencial amb cinc gols. Eren obra de Pau Racionero, Marcel Bosch, Arnau Bosch per partida doble i Eloi Albiol. 

A partir d’aquí el Cerdanyola va iniciar la remuntada. Amb tot, els homes d’Albert Zanón farien curt de gols per aconseguir el triomf . Joan Aranda feia el 2-5 als 39′ en un contraatac molt ben executat pel capità del degà. L’afecció cerdanyolenca va vibrar al tram final amb l’equip, ja que un doblet de faltes directes de Xavi Pastó, que acabarien ambdues en gol, va deixar un 4-5 que només ens feia desitjar que el partit hagués sigut més llarg, per fer completa la remuntada. 

La competició torna dimecres a domicili amb el duel pendent enfront del Castellar. La visita al Pavelló Dani Pedrosa es realitzarà amb l’equip cerdanyolenc 6è amb 32 punts, a dos punts de la promoció d’ascens. El Castellar es troba a la zona de descens.