1a Cat. Masculí | El Cerdanyola compleix el tràmit de Masquefa

Victòria contundent a la pista del cuer i descendit per 5-2 en la penúltima jornada de lliga al grup B de Primera Catalana. Per contra, el Reus B va derrotar el Sant Cugat B, destronant del play-off al degà. Una promoció que el Sentmenat, però, no pot disputar

Jugar-se la promoció en l’última jornada. Divendres (20:15h) a Can Xarau es disputa una cita clau. L’equip d’Albert Zanón necessita la victòria enfront de l’HC Andorra per tal de fer play-off. És un equip de la zona baixa que en les últimes jornades s’ha enfonsat més en la zona de descens, de manera que el més normal seria un triomf vallesà. El Sarda té el play-off al sac. En condicions normals el jugaria en funció del què fes el Reus B. En aquest cas no, ja que el Sentmenat no el juga. Amb 17 triomfs per 16 del Reus B, i amb 52 punts a un punt seu; La dada més positiva són els 80 gols encaixats pel degà -l’equip que menys gols encaixa del grup B, pels 108 encaixats pels reusencs.  També amb 53 punts s’hi troben Sant Just (3r) i Sentmenat B (4t). El Sant Just té el play-off gairebé al sac, i el Sentmenat no el pot disputar. 

Acció del matx a Masquefa // Mario Núñez

Masquefa el Cerdanyola va dominar el matx des de l’inici. A la pista del conjunt de l’Anoia, el Cerdanyola CH va vèncer còmodament per 5-2 amb dianes de Joan Aranda -al primer minut, de Xavi Pastó en una gran acció personal, de Noel Río, de Martí Moreno i de Pere López que feia l’1-5. Per infortuni, l’1-1 l’havia fet Noel Río en pròpia porteria en una acció desafortunada. Mulet va fer el 2-5 final, ja anecdòtic. Es repetia el guarisme de la primera volta al Xarau. 

CP Masquefa: Marc Mernisi (p), De Diaz, Jan Carreño, Palet i Gerard Mernissi- cin inicial- Mulet, Icart, Castells, Maleki i Alex Ribó (p).

Cerdanyola CH :  Pere Anton Martinez (p). Joan Aranda( 1), Martí Moreno(1) , Noel Río (1) i Roger Riba -cinc inicial-  Xavi Pastó (1) Pere López (1), Mario Nuñez i Marcos Cabrera (p)