1a Cat. Masculí | El Cerdanyola CH empata a 3 amb el CN Reus Ploms

El Cerdanyola Club d’Hoquei va aconseguir puntuar en un duel molt disputat a la pista del CN Reus Ploms, ara segon classificat, en la 5a jornada al grup B de Primera Catalana

El Cerdanyola CH va empatar a tres gols al feu del CN Reus Ploms en un partit d’anada i tornada. El primer en marcar va ser Arnau Bosch pel conjunt del Baix Camp, però als setze minuts de partit el ‘Sarda’ va aconseguir l’empat mitjançant Xavi Pastor amb una pena màxima. Abans del descans, un clàssic com Noel Río, establia l’1-2 momentani. 

A la represa, Jaume Pàmies tornava a avançar els nedadors als vuit minuts, però en un matx d’anada i tornada, Martín Moreno aconseguia el 2-3 pel club degà al minut quinze. Al 19′ però, seria el mateix Pàmies qui faria el 3-3 definitiu. Repartiment de punts.

En línies generals el Cerdanyola va dominar el joc enfront d’un combatiu Reus Ploms, que en alguns moments va jugar amb força duresa. Destacar que el Reus Ploms va perdonar tres faltes directes -tot i que en va aprofitar una- i un penali que el Cerdanyola en va treure profit d’un penal de dos a favor, desaprofitant també dues directes.

Ara la classificació deixa els cerdanyolencs en dotzena posició -de setze- amb 4 punts (1V/1E/1D). L’estadística mostra el Cerdanyola com l’equip més irregular del grup amb un resultat de cada, això si, amb dos partits menys. En quan a gols, 12 a favor per 11 en contra. 

CN Reus Ploms: Oriol Borràs, Jaume Pàmies, Marcel Bosch, Arnau Bosc i Pau Racionero (cinc inicial). Banqueta: Eniol Mier, Eloi Albiol, David Pujal, Oriol Moncada i Marc Niubó. 

Cerdanyola CH: Marcos Cabrera, Martín Moreno, Roger Riba, Xavi Pastor i Arnau Rodríguez (cinc inicial). Banqueta: Pere Antón (ps), Joan Aranda, Noel Río i Marc Rojo.