1a Cat. Masculí | El Cerdanyola arrasa Torre Roja

Triomf birllant del Cerdanyola Club d’Hoquei en la seva visita al CH Caldes Reclam Laser en la onzena jornada del grup B de Primera Catalana. Segon triomf seguit del ‘Sarda’ que està en ratxa i es troba setè amb 16 punts

El Cerdanyola CH va superar el filial calderí en el dia que Pere Antón estrenava titularitat enguany sota pals. Un cop superada la lesió, el porter que les para com vol, retorna a porteria. La primera meitat a la Torre Roja de Caldes de Montbui va deixar un únic gol i fou de color cerdanyolenc. Va ser Roger Riba l’encarregat d’enviar-lo al fons de la xarxa. Al rebot d’un xut de Xavi Pastor, Riba va marcar el 0-1 momentani. 

A la represa el Caldes va poder reduir distàncies amb Pol Garcia, però tres faltes directes dels homes d’Albert Zanón, anotades totes tres per mitjà de Xavi Pastor en dues ocasions, i Roger Riba per tancar un marcador capicua, van servir per guanyar per 1-4. La cursa per les places capdavanteres del ‘Sarda’ ara passa per aconseguir la victòria en el derbi de divendres enfront del Sentmenat a la Boina de Can Xarau (21:15h). No serà fàcil, ja que els visitants són líders.