1a Cat. Masculí | Desfeta amb l’Andorra abans dels play-off

En un partit on Albert Zanón va aprofitar per fer rotacions, el Cerdanyola Club d’Hoquei va caure ajustadament (2-4) enfront dels tricolor. El factor camp serà en contra a la promoció d’ascens a Nacional Catalana

El Cerdanyola CH va punxar amb l’HC Andorra en l’última jornada de lliga al grup B de Primera Catalana a Can Xarau. Tot i dominar el primer temps, van sucumbir els vallesans en un matx on els del principat van evitar el descens directe.

Acció d’ahir enfront l’Andorra

El degà s’havia posat 2-0 amb les dianes de Mario Núñez (7′) i Noel Río (15′) a les primeres de canvi. Nil Castellví, de penal i de jugada, i Àlex Soldevila i novament Castellví de falta directa van ser els golejadors del matx. El més destacable del partit, va ser el gol del novell jugador Mario Núñez, que s’estrenà com a golejador del primer equip, essent titular. El partit va ser molt igualat en tot moment, i amb el 2-2 momentani, Roger Riba va errar un penal que podria haver escrit un guió diferent. Finalment, es va consumar la remuntada visitant, en un partit on els dos bàndols van arribar a les nou faltes. 

Ara, toca posar el xip als play-off. Tanca la lliga sisè amb 52 punts el Sarda, disputant la promoció en detriment del cinquè, equip filial del Sentmenat. 16 victòries, 4 empats i 10 derrotes en 30 jornades. El degà, ha estat l’equip menys golejat amb només 84 gols rebuts, per 109 a favor.