1a Cat. Masculí | Cerdanyola CH- Lleida Llista

El Cerdanyola Club d’Hoquei rep el líder del grup B de Primera Catalana aquest divendres a la Boina de Can Xarau, en un duel de màxima exigència, en un cap de setmana de doble cita

El filial del Lleida Llista es planta com a líder a Cerdanyola del Vallès. L’equip de la Terra Ferma no ha perdut cap partit dels 7 disputats, i compta amb sis triomfs al seu particular caseller. Els llistats sumen 19 punts en el que portem de competició. Diferent és la situació del degà amb 7 punts en tretzena posició. 

L’equip d’Albert Zanón buscarà passar pàgina a la derrota enfront del CP Riudebitlles en una cita que, a ningú se li escapa, que no és la més propícia ja que el rival arriba en plena forma a la pista exterior de la Boina de Can Xarau. Després d’aquesta cita, diumenge tocarà visitar el CH Santa Perpètua, onzè amb 9 punts, rival de la nostra lliga. Aquest, és un duel pendent. Un cop jugat, el ‘Sarda’ posarà per fi el seu calendari al dia. Curiosament, els dos rivals del Cerdanyola CH d’aquest cap de setmana, es van enfrontar en la 7a jornada amb un 8-4 favorable als lleidatans a l’Onze de Setembre.